logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Alexis Blake, How to Handle an Object, 2014
Alexis Blake, How to Handle an Object, 2014

A Night at the Museum of Unconditional Surrender

Event: 06/06/2015

A Night at The Museum of Unconditional Surrender: een onconventionele, meta-museumnacht. Kunstwerken worden performers, en performances worden objecten. De rolverdeling tussen het publiek en het kunstobject, de museumdirecteur en de kunstenaar wordt doorbroken in performances, muziek, gesprekken en kunstenaarslezingen. Allemaal in het kader van de tentoonstelling The Museum of Unconditional Surrender, samengesteld door curator Niekolaas Johannes Lekkerkerk.

Meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office