logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Alexis Blake, How to Handle an Object, 2014
Alexis Blake, How to Handle an Object, 2014

A Night at the Museum of Unconditional Surrender

Event: 06/06/2015

A Night at The Museum of Unconditional Surrender: een onconventionele, meta-museumnacht. Kunstwerken worden performers, en performances worden objecten. De rolverdeling tussen het publiek en het kunstobject, de museumdirecteur en de kunstenaar wordt doorbroken in performances, muziek, gesprekken en kunstenaarslezingen. Allemaal in het kader van de tentoonstelling The Museum of Unconditional Surrender, samengesteld door curator Niekolaas Johannes Lekkerkerk.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office