logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

1e O&O ronde 2019

Aanvragen: 15/02/2019
Locatie: CBK Rotterdam

De deadline voor de volgende ronde van de O&O-regeling is 15 februari. Op 29 en 30 januari aanstaande is het O&O-spreekuur. We moedigen vooral kunstenaars die nog niet eerder een O&O-aanvraag deden aan hieraan deel te nemen.

De regeling Onderzoeks- en Ontwikkelingssubsidies (O&O) is bedoeld voor individuele beeldend kunstenaars die zijn ingeschreven bij CBK Rotterdam. De O&O is erop gericht een impuls te geven aan (artistiek)  onderzoek en verdieping van de beeldende kunstpraktijk, zodat bestaande kunstenaarspraktijken zich optimaal kunnen ontwikkelen en hun zichtbaarheid wordt vergroot.
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office