logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

10.000 Steps Art Walk Rotterdam – Zuid

Tour: 28/06/2020
Locatie: De Hef

Op zondag 28 juni kan je weer deelnemen aan de 10.000 steps Art Walk. De wandeling begint dit keer in de buurt van ‘De Hef’ en eindigt in IJsselmonde. Onderweg wordt er gestopt voor publieke kunst, street art, natuur en architectuur.

Tijdens de Art Walk leer je dit deel van Rotterdam Zuid met andere ogen te bekijken, terwijl je door de oude haven- en woonwijken wandelt. Er is tijd voor koffie of lunch, het maken van foto’s, er wordt ook stil gestaan bij de geschiedenis en openbare kunst die dit deel van de stad zo spannend maken.

Deze wandeling is beperkt tot vier personen – honden zijn welkom. Claim je plek, meld je tijdig aan door een mail te sturen via deze link.

Wat kost het?
€ 15 pp (via Tikkie) exclusief consumpties of openbaar vervoer

Waar spreek je af?
In de buurt van De Hef

Hoe laat?
Om 10:50 uur (tot 14.00 / 14.30 uur)

Wat breng je mee?
Fijne loopschoenen, je OV-kaart en gezichtsmasker (in geval je met het OV verder reist), regenkleding, een snack & drankje, camera en desinfecterende hand-gel.

Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office