Tour

11/07/2020
Marconiplein 1-3

10.000 steps art walk


Op zaterdag 11 juli kan je weer meelopen met de 10.000 Steps Art Walk Rotterdam. Tijdens de route volg je ditmaal dé kunst van Florentijn Hofman in Rotterdam en vier je zijn nieuwste sculptuur: de reusachtige Bospoldervos (onthulling 8 juli). Na afloop van de wandeling wordt de tweede DIY Art Walk gelanceerd met zijn kunst in de hoofdrol.

Zoals altijd wordt er onderweg context gegeven en wordt de route aangevuld met een verrassende selectie aan openbare kunst, straatkunst en architectuur. We bekijken Rotterdam met andere ogen zien, stoppen voor koffie, maken foto’s, delen verhalen, ervaren kunst in de stad en samen delen we een leuke tijd  – 10.000 stappen lang.

Praktische info:

  • De wandeling start in West – dicht bij het Marconiplein, gaat door de haven, parken, naar daar waar de stad is ontstaan. Trefpunt bevindt zich in de buurt van Marconiplein, om 10:20 uur.
  • Maximaal acht deelnemers – honden zijn welkom. Claim je plek, meld je tijdig aan via een mailtje naar Erika.
  • Kosten bedragen 15 euro per persoon en kan via Tikkie betaald worden.
  • Draag fijne loopschoenen. Breng je OV-kaart en gezichtsmasker (in geval je met het OV verder reist), regenkleding, een snack/drankje, camera en desinfecterende hand-gel. We houden onderling 1,5 meter afstand.
  • Taal: Nederlands of tweetalig Nederlands/Engels.