logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Lancering TENT Online

Deze zomer is TENT Online gelanceerd, een platform voor longreads, podcasts en andere online projecten. Parallel aan de tentoonstellingen, live events en persoonlijke ontmoetingen in onze fysieke ruimtes, vind je hier een groeiende verzameling diepgaande, persoonlijke gesprekken en levendige gedachtewisselingen over kunst, cultuur en de tijd waarin we leven.

Sinds het live gaan kan je op het moment twee nieuwe onderdelen vinden: The Dialogue Room en TENT x Project Wiaspora #1.

Publicatiedatum: 27/08/2020

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office