logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Openingstijden TENT

TENT is alweer ene tijdje open sinds 10 juli zijn er twee nieuwe tentoonstelling te zien: The Visual Life of Social Affliction, een reizende tentoonstelling met 11 kunstenaars uit het Caribisch gebied en de Caribische diaspora rondom de verbeelding van sociaal lijden, en de tentoonstelling van Adam Paterson The Whole World is Turning, waarin Patterson gebruik maakt van maskerade, textiel, performance, video en poëzie om nieuwe verhalen te vertellen of oude verhalen te hernemen en van nieuwe betekenis te voorzien.

Je kunt de tentoonstellingen bezoeken op aangepaste openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 13.30 – 18.00. Daarnaast is TENT iedere vrijdagavond gratis open van 18.00 – 21.00. Reserveren is niet meer nodig
lees meer

Publicatiedatum: 23/07/2020

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office