logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

ArtOffice.info

Sinds enkele weken is de nieuwe website voor Rotterdamse kunstenaars online: artoffice.info.

De afgelopen weken zijn honderden kunstenaars druk bezig geweest hun kunstenaarspagina te vullen en vele honderden zullen nog volgen. De kunstenaars hebben op de website ook hun actuele tentoonstellingen en projecten ingevoerd en de site geeft dus een mooi overzicht van wat er te zien is aan werk van Rotterdamse kunstenaars.

Er wordt nog bijna dagelijks gewerkt aan de website – zowel door vele kunstenaars als bij CBK Rotterdam – en we hopen dat de laatste kinderziektes er binnenkort allemaal uit zijn. Maar neem gerust alvast een kijkje!

 

 

Publicatiedatum: 23/07/2020

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office