logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

‘wegens omstandigheden gesloten’

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus, en in lijn met het landelijk advies, is TENT gesloten tot nader bericht.

De activiteiten georganiseerd van en met Art Office, BKOR en Sculpture International Rotterdam in deze periode laten wij ook vervallen voor zover de verantwoordelijkheid bij ons ligt. Bij activiteiten die door derden worden georganiseerd ligt de verantwoordelijkheid bij die partijen. We hebben uiteraard contact met hen daarover.

We zijn telefonisch zeer beperkt bereikbaar, maar we werken online door, dus via de mail kunt u ons bereiken.

Publicatiedatum: 23/03/2020

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office