logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Discussiemiddag O&O mei 2018. Foto Aad Hoogendoorn
Discussiemiddag O&O mei 2018. Foto Aad Hoogendoorn

Onderzoek – Ook een verzoek ontvangen van Cachet Research & Marketing?

Onderzoek – Ook een verzoek ontvangen van Cachet Research & Marketing?

CBK Rotterdam – verzoek invullen vragenlijst 

Momenteel laat CBK Rotterdam een onderzoek uitvoeren onder de kunstenaars die bij ons staan ingeschreven. Doel is om inzicht te krijgen in uw dagelijkse kunstpraktijk. Cachet Research & Marketing voert dit onderzoek voor ons uit. Alle kunstenaars die bij ons staan ingeschreven, hebben van Cachet Research & Marketing een e-mail ontvangen met de uitnodiging om de online vragenlijst in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De resultaten worden anoniem verwerkt. Wij stellen uw deelname zeer op prijs. Als u de vragenlijst al heeft ingevuld, hartelijk dank!

Publicatiedatum: 25/07/2019

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office