logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Priscila Fernandes, detail
Priscila Fernandes, detail

Drie nieuwe portretten van Rotterdamse kunstenaars

Naar aanleiding van Art Rotterdam 2019 vroegen we Mirjam Somers en Bas Czerwinksi korte filmportretten te maken van drie Rotterdamse kunstenaar. In samenwerking met Nicole Sciarone zochten zij Pendar Nabipour, Priscila Fernandes en Robert Glas op en portretteerden hen in het kader van een project waar zij recentelijk een O&O-subsidie voor ontvingen.

Publicatiedatum: 19/02/2019

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office