logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Wij wensen u fijne feestdagen en een goed 2019!

Hartelijk bedankt voor het volgen van de activiteiten van CBK Rotterdam het afgelopen jaar. We hopen u ook in 2019 weer te kunnen verrassen met activiteiten rondom (nieuwe) kunst in de openbare ruimte (BKOR en Sculpture International Rotterdam) en met relevante tentoonstellingen en events bij TENT. En natuurlijk staan wij ook in 2019 weer pal achter de beeldend kunstenaars in Rotterdam met subsidies en andere bijdragen via ons Art Office.

Nazif Lopulissa maakte de illustratie bij dit bericht: hij ontving een toekenning voor zijn project ‘PLAYGROUNDS: Fieldwork / Sourcebook/ Sculptures‘ in de laatste ronde van de O&O-regeling van 2018. Zijn tekening van de voormalige Rijks Automobiel Centrale was te zien in de tentoonstelling Maaskant getekend in de Kunsthal in november.

Let op: tussen Kerst en Oud & Nieuw is CBK Rotterdam gesloten. We zijn er 2 januari weer.

Publicatiedatum: 12/12/2018

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office