logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Sophie de Vos, the Institution
Sophie de Vos, the Institution

Inschrijving beeldend kunstenaars

Beeldend kunstenaars die in de gemeente Rotterdam wonen kunnen zich inschrijven bij CBK Rotterdam. Aanvragen tot inschrijving worden door Art Office beoordeeld op beroepsmatigheid. Kunstenaars die korter dan 3 jaar geleden zijn afgestudeerd aan een erkende Nederlandse kunstacademie in een autonome richting kunnen op vertoon van hun diploma en het inschrijfformulier voorlopig worden ingeschreven voor een periode van 3 jaar vanaf hun afstudeerdatum. Daarna worden zij alsnog op hun beroepsmatigheid beoordeeld.

Inschrijven
Vanaf 2018 zijn er drie inschrijfrondes per jaar. De deadlines hiervoor zijn: vrijdag 5 januari – vrijdag 14 april – vrijdag 14 september.

Lees meer op de website Rotterdamse Kunstenaars

Publicatiedatum: 23/12/2017

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office