logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Sophie de Vos, the Institution
Sophie de Vos, the Institution

Inschrijving beeldend kunstenaars

Beeldend kunstenaars die in de gemeente Rotterdam wonen kunnen zich inschrijven bij CBK Rotterdam. Aanvragen tot inschrijving worden door Art Office beoordeeld op beroepsmatigheid. Kunstenaars die korter dan 3 jaar geleden zijn afgestudeerd aan een erkende Nederlandse kunstacademie in een autonome richting kunnen op vertoon van hun diploma en het inschrijfformulier voorlopig worden ingeschreven voor een periode van 3 jaar vanaf hun afstudeerdatum. Daarna worden zij alsnog op hun beroepsmatigheid beoordeeld.

Inschrijven
Vanaf 2018 zijn er drie inschrijfrondes per jaar. De deadlines hiervoor zijn: vrijdag 5 januari – vrijdag 14 april – vrijdag 14 september.

Lees meer op de website Rotterdamse Kunstenaars

Publicatiedatum: 23/12/2017

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office