logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK Rotterdam wenst u fijne feestdagen!

Rotterdam is in permanente beweging. Meer dan ooit is de (beeldende) kunst motor in deze dynamiek. Wij zijn trots op al die kunstenaars en initiatieven die de hele stad, van noord naar zuid, van oost naar west, met guts en elan laten knetteren. Ook in 2018 gaat CBK Rotterdam samen met kunstenaars en Rotterdammers verder op de ingeslagen weg. We kijken er naar uit!

De foto bij dit bericht is van de Berlijnse fotograaf Annette Kisling, Hoogstraat by night uit 2003. In 2017 fotografeerde zij Rotterdam (waaronder de Hoogstraat) opnieuw op uitnodiging van het Goethe Institut in het kader van het Stadmakerscongres. CBK Rotterdam verleende hieraan zijn medewerking. Een combinatie van de series uit 2003 en 2017 wordt tijdens Rotterdam Photo (onderdeel van de Art Week Rotterdam vanaf 8 februari 2018) op het Deliplein getoond.

Publicatiedatum: 21/12/2017

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office