logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK Rotterdam wenst u fijne feestdagen!

Rotterdam is in permanente beweging. Meer dan ooit is de (beeldende) kunst motor in deze dynamiek. Wij zijn trots op al die kunstenaars en initiatieven die de hele stad, van noord naar zuid, van oost naar west, met guts en elan laten knetteren. Ook in 2018 gaat CBK Rotterdam samen met kunstenaars en Rotterdammers verder op de ingeslagen weg. We kijken er naar uit!

De foto bij dit bericht is van de Berlijnse fotograaf Annette Kisling, Hoogstraat by night uit 2003. In 2017 fotografeerde zij Rotterdam (waaronder de Hoogstraat) opnieuw op uitnodiging van het Goethe Institut in het kader van het Stadmakerscongres. CBK Rotterdam verleende hieraan zijn medewerking. Een combinatie van de series uit 2003 en 2017 wordt tijdens Rotterdam Photo (onderdeel van de Art Week Rotterdam vanaf 8 februari 2018) op het Deliplein getoond.

Publicatiedatum: 21/12/2017

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office