logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Iedere vrijdagavond Kunstavond

Het is elke vrijdagavond Kunstavond in het Kunstkwartier van Rotterdam. Ontdek de veelzijdigheid van de hedendaagse kunst in het Rotterdamse kunstkwartier bij TENT, Witte de With, WORM, V2 en MAMA en kunst in de openbare ruimte van CBK Rotterdam: van beeldende kunst tot muziek, van fotografie tot film en meer! De instellingen zijn iedere vrijdagavond gratis geopend tussen 18 en 21 uur.

Gratis rondleidingen
Bezoek de Kunstavond op eigen gelegenheid of neem gratis deel aan de Kunstblock Tour waarbij een gids je in een uur meeneemt langs de Kunstblock-instellingen. Deelname is gratis, reserveren is niet nodig. Start: Witte de With/ TENT Rotterdam, Witte de Withstraat 50, melden bij de balie.

Publicatiedatum: 31/10/2017

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office