logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK R’DAM maakt mogelijk

Rewriters Rotterdam heeft in samenwerking met en financiële ondersteuning van CBK Rotterdam en Woonstad Rotterdam een werk van Ilse Weisfelt en Joren Joshua aan de Boomgaardhof toegevoegd aan het straatbeeld en hun Rotterdam Street Art Route. Dit streetart piece is toegevoegd aan de zogenoemde R’JAM-route aan de Oude Binnenweg en refereert aan de beruchte jazzclub Mephisto, die voor WO II vlakbij deze locatie befaamde jazzartiesten ten tonele bracht.
route app
facebook

jazz_2rjam4 rjam3

 

Publicatiedatum: 19/07/2017

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office