logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK R’DAM maakt mogelijk

Alexandra Roozen ontving een IBB (Incidentele Bijdrage Buitenland) van CBK Rotterdam voor haar reis naar Korea.
Haar solo-expositie GREY MATTER(S) opent op 8 juni 2017 in Gallery 2 in Seoul, Korea: een overzicht met een groot aantal van haar tekeningen met de nadruk op recent werk uit series Round About, Currents en To Bend. De tentoonstelling is geïnitieerd door Marter Projects, onderdeel van Bureau van Kunst | PHK18, Rotterdam, dat sinds 2015 jaarlijks uitwisselingen organiseert tussen Koreaanse en Nederlands kunstenaars.
lees meer

 

Publicatiedatum: 26/06/2017

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office