logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
AR

CBK R’DAM maakt mogelijk

Alexandra Roozen ontving een IBB (Incidentele Bijdrage Buitenland) van CBK Rotterdam voor haar reis naar Korea.
Haar solo-expositie GREY MATTER(S) opent op 8 juni 2017 in Gallery 2 in Seoul, Korea: een overzicht met een groot aantal van haar tekeningen met de nadruk op recent werk uit series Round About, Currents en To Bend. De tentoonstelling is geïnitieerd door Marter Projects, onderdeel van Bureau van Kunst | PHK18, Rotterdam, dat sinds 2015 jaarlijks uitwisselingen organiseert tussen Koreaanse en Nederlands kunstenaars.
lees meer

 

Publicatiedatum: 31/05/2017

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office