logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Incidentele Bijdrage Buitenland

In de afgelopen jaren realiseerden Rotterdamse kunstenaars over de hele wereld projecten. Met de Regeling Incidentele Bijdrage Buitenland (IBB) leverde CBK Rotterdam een bijdrage aan deze projecten, waaronder internationale artist-in-residencies, tentoonstellingen en uitwisselingen.

Kunstenaars die ingeschreven staan bij CBK Rotterdams Art Office kunnen aanspraak maken op deze regeling. Meer informatie over de voorwaarden is te vinden op rotterdamsekunstenaars.nl.

Publicatiedatum: 21/11/2016

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office