logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Werelden van ... door Laurien Dumbar, Thijs Ewalts, Tom Gallant en Kamiel Verschuren in Pendrecht (in opdracht van Woonstad)
Werelden van ... door Laurien Dumbar, Thijs Ewalts, Tom Gallant en Kamiel Verschuren in Pendrecht (in opdracht van Woonstad)

Investeringsbijdragen

Regelmatig ondersteunt CBK Rotterdam beeldende kunstprojecten in de stad, o.a. middels een Investeringbijdrage voor Rotterdamse kunstenaars. Om daarvoor in aanmerking te komen dient er o.m. sprake te zijn van een opdrachtsituatie. Recente toekenningen zijn onder meer Rotterdam Pride Life TV van Shafelly Snijders en Werelden van … van Thijs Ewalts (samen met Laurien Dumbar, Tom Gallant en Kamiel Verschuren) in Pendrecht. Alle toekenningen in het kader van deze regeling zijn te vinden op deze pagina (scroll naar beneden voor de meest recente toekenningen).
lees meer

Publicatiedatum: 21/09/2016

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office