logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Residency … at the Waterfront

Internationaal Residency Programma: State of the City#2 Rotterdam 2016-2017

Stichting Charlois aan het Water ontwikkelt in samenwerking met CBK Rotterdam een Artist-in-Residence in het Paviljoen… aan het Water aan de Maashaven op Rotterdam Zuid. Stichting Charlois aan het Water is een initiatief van Vitibuck Architects en stichting Stedelinks010 en richt zich op de stedelijke en sociale ontwikkeling van de haven met speciale aandacht voor de Maashaven, een gebied dat in de komende 20 jaar ontwikkeld zal worden. De residency is daar een onderdeel van.

Bent u of kent u iemand die hiervoor in aanmerking wil komen? Download de pdf voor meer informatie (in Engels).

Reageren kan tot 15 september.

Open Call International Residency Program

 

Publicatiedatum: 01/08/2016

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office