logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

New World Summit

In 2014 ontving Jonas Staal een O&O-bijdrage voor zijn 4e New World Summit in Brussel. Inmiddels is Staal bezig met een nieuwe episode van The New World Summit in Rojava, Syrië waarmee hij veelvuldig in de publiciteit kwam. Tijdens de New World Summits worden ‘alternatieve parlementen’ voor stateloze organisaties voorbereid; vertegenwoordigers van regio’s zoals Baskenland, Azawad, West-Papoea en Koerdistan, maar ook van organisaties als Women on Waves of Pirate Party Iceland wordt een tijdelijk podium voor debat en dialoog geboden.

lees meer

Publicatiedatum: 13/04/2016

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office