logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Wij vieren de kunst!

CBK Rotterdam Viert Kunst en de Stad: bekijk hier ons volledige programma!

Onder de noemer Rotterdam viert de stad! vinden in heel Rotterdam op initiatief van Rotterdam Festivals evenementen plaats die de voltooiing van 75 jaar wederopbouw vieren, en zo vooruitblikken op de toekomst van onze stad. CBK Rotterdam viert mee door de kunst te vieren met lichtevents, kunstroutes, een grote tentoonstelling in TENT, een pop-up buitententoonstelling, een boek over de beeldengeschiedenis van Rotterdam, Z-Files XL en meer.

RVDS_Logo_NL_B_01_Jpeg

 

 

 

 

 

 

Publicatiedatum: 20/01/2016

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office