logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Aanvraagrondes O&O 2016

Volgend jaar zijn er drie (in plaats van vier) aanvraagrondes voor de O&O-regeling. Het totaal beschikbare budget blijft ongewijzigd.

De sluitingsdata zijn: 22 januari, 13 mei en 9 september.

Spreekuur voor de eerste O&O-ronde vindt plaats op 12 en 13 januari (aanmelden via Art Office).

CBK Rotterdam start met het digitaliseren van de aanvragenprocedures voor bijdragen via Art Office. We streven ernaar de aanvragen voor de O&O-regeling in 2016 te hebben gedigitaliseerd.

Hou tevens in de gaten dat het aanvraagformulier 2016 gewijzigd is ten opzichte van het aanvraagformulier van 2015.

Meer informatie

Publicatiedatum: 05/12/2015

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office