logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Nederland, Rotterdam, 2015. Foto: Freek van Arkel
Nederland, Rotterdam, 2015. Foto: Freek van Arkel

Investeringsbijdrage: De Havenbaron

VvE De Havenbaron benaderde Freek van Arkel voor de ontwikkeling van een plan om de entreehallen van het complex in de Houtlaan te Rotterdam met werk uit zijn portfolio te verfraaien. De opdrachtgevers willen drie fotowanden met verlichting realiseren en een relatie leggen met de havens en de scheepvaart in Rotterdam. De Havenbaron is een complex met 57 appartementen en 180 parkeerplaatsen voor diverse gebruikers. De fotowanden zijn zichtbaar vanaf de straat.

Aan de totstandkoming van dit werk droeg CBK Rotterdam bij middels een Investeringsbijdrage.

Op woensdag 16 september jl. werd het werk van Van Arkel officieel onthuld.

098731-berge-stahl-aankomst-101-45-edit-3

meer informatie

Publicatiedatum: 17/10/2015

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office