logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
O&O project, Running an imaginary line from my studio in Rotterdam to its exhibition in Berlin, 2015 - foto Jeroen Jongeleen
O&O project, Running an imaginary line from my studio in Rotterdam to its exhibition in Berlin, 2015 - foto Jeroen Jongeleen

O&O project: Running an imaginary line…

Beeldend kunstenaar Jeroen Jongeleen is vandaag vertrokken vanuit Rotterdam-Zuid naar Berlijn. Volg zijn website voor ‘Running an imaginary line from my studio in Rotterdam to its exhibition in Berlin’, een project dat vanuit het CBK Rotterdam wordt ondersteund met een O&O-bijdrage.
De route wordt in delen van zo’n 60 km per dag gelopen zodat Jongeleen na 14 dagen (ongeveer 700 km) op tijd aankomt voor de opening op 22 mei van de tentoonstelling ‘Backjumps Live Issues IV’ in Kunstambt Kreuzbergaan. Hij zal dan het onderweg gefilmde materiaal toevoegen aan de tentoonstelling.

Meer informatie

Publicatiedatum: 09/05/2015

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office