logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
O&O project, Running an imaginary line from my studio in Rotterdam to its exhibition in Berlin, 2015 - foto Jeroen Jongeleen
O&O project, Running an imaginary line from my studio in Rotterdam to its exhibition in Berlin, 2015 - foto Jeroen Jongeleen

O&O project: Running an imaginary line…

Beeldend kunstenaar Jeroen Jongeleen is vandaag vertrokken vanuit Rotterdam-Zuid naar Berlijn. Volg zijn website voor ‘Running an imaginary line from my studio in Rotterdam to its exhibition in Berlin’, een project dat vanuit het CBK Rotterdam wordt ondersteund met een O&O-bijdrage.
De route wordt in delen van zo’n 60 km per dag gelopen zodat Jongeleen na 14 dagen (ongeveer 700 km) op tijd aankomt voor de opening op 22 mei van de tentoonstelling ‘Backjumps Live Issues IV’ in Kunstambt Kreuzbergaan. Hij zal dan het onderweg gefilmde materiaal toevoegen aan de tentoonstelling.

Meer informatie

Publicatiedatum: 09/05/2015

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office