logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Iedere vrijdagavond Kunstavond

Het is elke vrijdagavond Kunstavond in het Witte de Withkwartier. Ontdek de veelzijdigheid van de hedendaagse kunst in het Rotterdamse kunstkwartier bij TENT, Witte de With, WORM, V2 en MAMA en kunst in de openbare ruimte van CBK Rotterdam: van beeldende kunst tot muziek, van fotografie tot film en meer! De instellingen zijn iedere vrijdagavond gratis geopend tussen 18 en 21 uur.

Gratis rondleidingen
Bezoek de Kunstavond op eigen gelegenheid of neem gratis deel aan de Kunstblock Tour waarbij een gids je in een uur meeneemt langs de Kunstblock-instellingen. Deelname is gratis, reserveren is niet nodig. Start: Witte de With/ TENT Rotterdam, Witte de Withstraat 50, melden bij de balie.

Publicatiedatum: 04/05/2015

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office