logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Investeringsbijdrage: Spektakel10 tegen 1

Helma Vlemmings zoekt met 10 van haar werken de confrontatie op met 10 Hoekse kunstenaars en 10 leerlingen van Hoekse basisscholen. Die maken ieder een nieuw werk tegen een van haar werken. Door de confrontatie gebeurt er iets met het werk van Vlemmings. Wat precies is vooraf niet duidelijk. De confrontatie kan het werk bijvoorbeeld versterken, op de hak nemen, groter maken of voor interactie geschikt maken.

meer informatie

Publicatiedatum: 08/04/2015

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office