logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Csila Klenyanski, Spring
Csila Klenyanski, Spring

O&O gehonoreerd

In de vierde ronde van de O&O regeling 2014 zijn in totaal 13 aanvragen goedgekeurd. Elke goedgekeurde aanvraag ontvangt een bijdrage die de beeldend kunstenaar in staat stelt zijn beroepspraktijk verder te ontwikkelen. De regeling Ontwikkeling- en Onderzoekssubsidies (O&O subsidie) is erop gericht een impuls te geven aan onderzoek en verdieping, zodat bestaande kunstenaarspraktijken zich optimaal kunnen ontwikkelen en hun zichtbaarheid in de stad kunnen vergroten.

Voor de vierde ronde waren er in totaal 26 aanvragen die gezamenlijk een bedrag vertegenwoordigden van € 229.059,-. Van die aanvragen werden er 13 gehonoreerd, die gezamenlijk een bedrag vertegenwoordigden van € 99.717,-.

Kijk voor meer informatie op Rotterdamsekunstenaars.nl

De deadline voor de 1e ronde 2015 is op dinsdag 10 februari.

Op 6 februari opent in TENT de tentoonstelling Shift & Drift, over vijf jaar O&O regeling

Publicatiedatum: 12/01/2015

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office