logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Restauratie van De Appels (1973) van Kees Franse
Restauratie van De Appels (1973) van Kees Franse

Nieuwe appels

Drie van de vier houten appels van Kees Franse aan de Heemraadssingel worden de komende tijd gereconstrueerd. In verband met dit onderhoud werd op 26 mei de vrijstaande appel verwijderd. Inmiddels is de eerste nieuwe appel op dezelfde locatie geplaatst.

Na de zomervakantie worden de andere appels geplaatst. De verwachting is dat in september / oktober de vier appels weer glimmend en in volle glorie op hun plek staan.

Lees hier alles over de reconstructie van de appels

Publicatiedatum: 23/06/2014

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office