logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Naar Bazel

In samenwerking met Stichting Kaus Australis Rotterdam en de Christoph Merian Stiftung/ IAAB ( Internationales Austausch- und Atelierprogramm Region Basel) deed het CBK Rotterdam enkele maanden geleden voor inschrijving voor het gastateliers in Bazel.

Onlangs werd bekend dat beeldend kunstenaar Babette Kleijn van 1 juli tot en met 31 december in Bazel zal verblijven. Eerder verbleven onder andere Hidde van Schie, Sandro Setola, Ana Fernandez, Esmé Valk, Lieke Snellen en Q.S. Serafijn in Basel.

Babette Kleijn (1978) was een van de 14 beeldend kunstenaars die zich aanmeldden voor deze residency.

Publicatiedatum: 18/06/2014

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office