logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT Rent voor jong kunsttalent

Op 13 april rent TENT de Rotterdam Marathon, in een unieke fundraising actie voor jong kunsttalent. TENT rent de Marathon om zo de TAA (de prijs voor het beste afstuderende audiovisuele talent) artist-in-residence mogelijk te maken. TENT is ervan overtuigd dat een artist-in-residence een jonge kunstenaar helpt zijn blik te verbreden, een netwerk aan te leggen en bij te dragen aan een levendig kunstaanbod in de stad. In speciaal ontworpen shirts en gesteund door de marathonlopende kunstenaars Jasper Krabbé, Gil & Moti en Guido van der Werve loopt de staf van TENT het bedrag bijeen tijdens de Rotterdam Marathon.

Meer informatie

Publicatiedatum: 07/04/2014

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office