logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Te koop en presentatie boek Anne Wenzel

Onlangs verscheen de monografie Anne Wenzel – Prospects of Perception, uitgegeven door Lecturis in samenwerking met TENT en vormgegeven door 75B. Een gesprek tussen Anne Wenzel en Philippe Van Cauteren vormt de kern van het lijvige boek, aangevuld met teksten van Sjarel Ex (directeur Museum Boijmans Van Beuningen), Daria de Beauvais (curator The Opaque Palace in TENT en curator Palais de Tokyo, Parijs) en Mariette Dölle (artistiek leider TENT), en beeldmateriaal van Wenzels belangrijkste werken uit de afgelopen tien jaar.

Anne Wenzel – Prospects of Perception is verkrijgbaar in TENT en bij de betere boekhandel voor € 32,50. (ISBN: 978-94-6226-057-3)

Publicatiedatum: 28/02/2014

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office