logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
O&O project: Kamiel Verschuren, projectruimte in Nantes t.b.v. La Crotte de l'Elephant (2013)
O&O project: Kamiel Verschuren, projectruimte in Nantes t.b.v. La Crotte de l'Elephant (2013)

Toekenningen O&O subsidies december 2013

In de laatste ronde van de O&O subsidies (Ontwikkeling en Onderzoek) zijn 11 van de 25 aanvragen goedgekeurd. De aanvragen van Maki Ueda, Olaf Mooij, Matha Atienza, Rachel Carey, Mels van Zutphen, Lucian Wester, Simon Schrikker, Sandro Setola, Fatima Barznge, Yoeri Guepin en Antje Peters werden toegekend.

De commissie die de aanvragen beoordeeld wordt vanaf 1 januari aangevuld met Joep Overtoom. Maaike van de Wiel, Marian Breedveld, Martijn Lucas Smit en Anja Novak zijn dereeds zittende commissleden.

2014
De deadline voor de eerste ronde in het nieuwe jaar is 11 februari 2014. Het spreekuur voor deze ronde is op 4 en 5 februari (op afspraak)

Meer informatie

Publicatiedatum: 24/12/2013

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office