logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

O&O gehonoreerd

In de derde ronde 2013 zijn er in totaal 29 aanvragen ingediend, waarvan er 8 werden gehonoreerd. In deze ronde zijn O&O subsidies toegekend aan: Gil & Moti, Anne Wenzel, Jasper Griepink, Marit Shalem, Lieke Snellen, Deidre Donoghue, David Maroto en Sjoerd Westbroek.

De vierde ronde
De inleverdatum voor de vierde aanvraagronde dit jaar is 12 november (inleveren tussen 10.00 en 16.00 uur in TENT). Op 4 en 5 november is er gelegenheid om (op afspraak) je aanvraag vooraf te bespreken.

Klik hier voor meer informatie.

De Regeling Ontwikkeling en Onderzoekssubsidies voor individuele Rotterdamse kunstenaars is er expliciet op gericht een impuls te geven aan onderzoek en verdieping, zodat bestaande en startende kunstenaarspraktijken zich verder kunnen ontwikkelen. Er zijn 4 aanvraagrondes per jaar.

Publicatiedatum: 18/10/2013

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office